Blogia
rogerberruezo

Y mañana, ya es el día!!!

Y mañana, ya es el día!!!

Mañana ya es el gran día!!  Y des de aquí queremos dar muchísimos ánimos a Roger, Juanma y Albert!

Así que mañana todos al Lliure y a explicarnos qué os a parecido!!!

De momento os dejamos unos artículos de la rueda de prensa de "El fascinant noi que treia la llengua quan feia treballs manuals":

El sexe i els superpoders d'Albert Espinosa envaeixen el Teatre Lliure (artículo en yahoo)

 El guionista i dramaturg Albert Espinosa estrenarà dimecres al teatre Lliure de Barcelona el seu últim muntatge, una obra que barreja sexe, sentiments i fenòmens sobrenaturals i que porta per títol 'El facinant noi que treia la llengua quan feia treballs manuals'. Seguir leyendo el arículo

Protagonitzada pel mateix Espinosa, que encarna un pintor, i per Roger Berruezo i Juanma Falcón, l'obra s'allunya dels temes personals com el càncer i la minusvalidesa que han marcat la trajectòria del guionista de 'Planta 4a' i 'No me pidas que te bese porque te besaré'. "El sexe sempre estava a les meves obres, però mai acabava de sortir", ha explicat avui Espinosa en una roda de premsa en la qual a penes ha avançat alguns detalls de l'espectacle.

"Es pot arribar a pintar el sexe?". Aquesta ha estat la pregunta que es va fer Espinosa en plantejar-se l'obra, que pren com a fil conductor els quadres del pintor menorquí Llorenç Pons. Si la pintura està a l'eix central del muntatge, la música no és menys important, ja que els actors estaran acompanyats sobre l'escenari per una banda de jazz, que remet l'espectador a la ment del pintor protagonista.

"No hi ha sexe explícit", ha assegurat Berruezo, que ha considerat que l'obra és més "sensual" que "sexual". "El sexe està més aviat en com mira un personatge a un altre", ha remarcat Falcón, i tot i que els tres protagonistes són masculins, la verdadera protagonista de l'espectacle és, segons Espinosa, una dona que no apareix en escena: la mare del pintor.

'El fascinant noi...' es podrà veure a l'Espai Lliure del teatre barceloní fins al 13 de desembre, una sala íntima de la qual Espinosa ha dit estar "enamorat". Entre gener i juny recalarà al Teatro Espanyol de Madrid, i de cara a l'estiu, i en línia amb la trajectòria d'Espinosa, ja s'està gestant el seu salt al cinema. "És la millor obra que he escrit", ha justificat l'autor.

__________________________

Albert Espinosa debuta en el Lliure con pinceladas sexuales (articulo en el Períodico)

• El actor y director mezcla erotismo y superhéroes en ‘El fascinant noi...’

• Los jóvenes Roger Berruezo y Juanma Falcón completan el reparto del montaje

Soñaba con debutar en el Espai Lliure y lo hará mañana hablando de sexo y sin Los Pelones, el grupo teatral que le ha acompañado desde hace 18 años. Bajo el largo y sugerente título El fascinant noi que treia la llengua quan feia treballs manuals, Albert Espinosa presenta una historia de sexualidad y superhéroes. «¿Se puede pintar el sexo?», se pregunta el actor y director, que por primera vez en su polifacético currículo aborda abiertamente las relaciones sexuales –«no explícitas», matiza– y se desmarca de sus vivencias personales. «Esta vez no hay nada de mí en la obra. No hablo de minusválidos, ni de cáncer... Y no es una comedia, aunque es divertida», subraya el guionista de Planta 4ª.
En El fascinant noi..., Espinosa habla de zonas erógenas y sentimientos; de la búsqueda del placer y de la pasión. Y también de pintura, música y lo sobrenatural, «como en Gattaca», apunta. La acción transcurre en el taller de un pintor (el propio Espinosa), adonde llegan un extraño con superpoderes (Roger Berruezo) y un policía (Juanma Falcón). Un cuarteto de jazz –con Óscar Blanco, que tiene «agujas de gramófono en lugar de cuerdas vocales», según el director– acompaña a los personajes al ritmo de Cole Porter, mientras en la escenografía se exhiben cuadros de Llorenç Pons, pintor menorquín que le inspiró el montaje.

AL CINE / «Es la mejor obra que he escrito; un acto de amor hacia el Espai Lliure, sala de la que me enamoré al verla y en la que me encantaría hacer sexo», suelta el creador de 4 bailes, que intentó hace tres años estrenar allí El món groc, texto que, tras la recomendación de Àlex Rigola, acabó en libro. Su próximo sueño es adaptar El fascinant noi... al cine. «Ya hay un productor interesado. Creo que el público saldrá muy tocado. No hay sexo explícito pero sí una sensualidad muy cercana y fascinante. Dicen que no parece una obra mía».

0 comentarios